• Pacolli: Dilni masovikisht në zgjedhje që t’i thoni ndal qever...

  Sot Aleanca Kosova e Re, me një pjesëmarrje masive të qytetarëve të Hajvalisë, ka hapur fushatën Zgjedhore edhe në këtë pjesë të Prishtinës, ku bashkë me partnerët e koalicionit LDK-LD-Alternativa, ka prezantuar edhe kandidatët për deputetë në Kuvendin e Republikës…

 • “Bashkimi me familjen e madhe...

  Sot në prani të një numri të madh të qytetarëve, Aleanca Kosova e Re, bashkë me partnerët e koalicionit LDK-LD-Alternativa, ka mbajtur…

 • Projekti për themelimin e Bërzës...

  Nga: Behgjet Pacolli Gjatë rrugëtimit dhe eksperiencës time në ekonomitë botërore, kam studiuar dhe vepruar ne modele te ndryshme zhvillimi ne tere…

 • Pacolli ne takimin me përfaqësues...

  Pacolli i kërkon bizneseve të ndërlidhen me ekonominë globale. Edhe Trepça do te shpëtojë nga kjo ndërlidhje, pa e ndryshuar pronësinë. Presidenti…

 • “Do ta ndihmoj kryeministrin ...

  Presidenti Pacolli mori pjesë në Ratkoc, vendlindjen e kandidatit për kryeministër Avdullah Hoti, në tubimin hapës të fushatës. 

 • Pacolli në Prizren: Është koha e...

  “Presidenti Rugova e ka përmendur fjalën shpresë, ndërsa qytetarët e Kosovës koalicionin tonë e quajtën koalicioni i shpresës. Ne do ta jetësojmë…

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

Mashkull Femër

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart