• E RËNDESISHME PËR VOTUESIT NGA DIASPORA

  Si të plotësoni dhe dërgoni fletëvotimin për zgjedhjet e 11 Qershorit? 1. Verifikoni a është emri juaj në listen për votim jashtë vendit. Listen mund ta gjeni këtu: https://goo.gl/xjBtTM [Në rast se nuk jeni në list, atëherë aplikimi juaj per…

 • “Tash e 18 vjet Kosova udhëh...

  Në kuadër të vizitave nëpër Komuna, Presidenti i Aleancës Kosova e Re dhe kandidatët e partisë për deputetë në Kuvendin e Kosovës,…

 • “Kosova duhet të ndryshojë,...

  Presidenti Behgjet Pacolli dhe kandidatët për deputetë nga radhët e AKR-së, vizituan sot edhe qytetin e Vushtrrisë, ku mbajtën një takim me…

 • Pacolli në Mitrovicë: Me AKR-në ...

  Në kuadër të vizitave të rregullta nëpër Komuna, Presidenti i Aleancës Kosova e Re, Behgjet Pacolli, i shoqëruar nga kandidatët e AKR-së…

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

Mashkull Femër

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart