• Masat konkrete për uljen e nivelit të ndotjes së ajrit

  Zyrtarë të Komunës së Prishtinës janë takuar sot ndaras me Ministren e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Albena Reshitaj, si dhe me Ministrin e Punëve të Brendshme, Flamur Sefaj, me kërkesa konkrete për hapat që duhet ndërmarrë bashkërisht për të ndikuar…

 • Konferencë e jashtëzakonshme,

  Shpalosen masat që do të ndërmerren për uljen e nivelit të ndotjes së ajrit. Flasin nënkryetari i Prishtinës Selim Pacolli, Ministrja e…

 • Zëvendëskryeministri Pacolli fton...

  Romë, 26 Janar 2018 –Dita e dytë e vizitës së ministrit të jashtëm dhe Zëvendëskryeministrit të parë të Kosovës, z. Behgjet Pacolli,…

 • Kuvendi i Kosovës miraton në pari...

  Para deputetëve të Kuvendit të Kosovës sot prezantova Projektligjin për Azil i sponzoruar nga Ministria e Punëve të Brendshme. Projektligji për Azil…

 • “Nulla è impossibile. Come h...

  Momente të bukura në prezantimin e librit tim në italisht, “Nulla è impossibile. Come ho costruito il mio successo”, (Asgjë nuk është…

 • Ministri i Punëve të Jashtme z. B...

  Sot, në Selinë e Shenjtë në Vatikan, takova Sekretarin e Shtetit, Paul Richard Gallagher. Kërkova shtim të kontakteve midis Kosovës dhe Vatikanit,…

 • Zëvendës-ministrja e Jashtme Vuni...

  Prishtinë, 23 janar 2018 – Zëvendës-Ministrja e Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës, Rejhan Vuniqi, ka zhvilluar një drekë pune me…

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

Mashkull Femër

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart