• Koalicioni për Kosovë të Re, do ta nxjerr vendin nga kriza

  Në vazhdën e debateve mbi qështjet jetike në Kosovë, Koalicioni për Kosovë të Re, mbajti një takim me bizneset në qytetin e Gjakovës, ku morrën pjesë liderët e koalicionit AKR-PD-PSD-E15-PPK-PPI-PNDSH-PGJK. Në këtë takim,  fillimisht u bë prezentimi I koalicionit dhe…

 • Pacolli: Koalicioni për Kosovën e...

  Përderisa partitë e tjera, subjektet e tjera politike përqahen, bëjnë trafikikimin e personaliteve të ndryshme nga një parti apo subjekt politik në…

 • Rëndësia e Universitetit Publik p...

  Forumi Rinor i AKR-së dega në Gjakovë mbajti debatin me temën “Rëndësia e Universitetit Publik për Gjakovën” ku prezent ishin: Presidenti i AKR-së…

 • Mjedisi biznesor, investimet dhe zo...

  Në vazhdën e debateve të inicuara nga koalicioni AKR-PD-PSD-E15-PPI-PPK-PNDSH-PGJK, sot, ne lokalet e Hotelit Grand, u mbajt debati me temën “Mjedisi biznesor,…

 • Qeveria e skaduar po e shfrytëzon ...

  Aleanca Kosova e Re dhe partnerët e saj, falënderojnë  qytetarët e komunës se Rahovecit për pjesëmarrje të dinjitetshme në ditën e votimit…

 • Bujqësia dhe zhvillimi rural

  Në tryezën e organizuar nga koalicioni AKR-PD-PSD-E15-PPI-PPK-PNDSH-PGJK me temën: “Bujqësia dhe zhvillimi rural “ u diskutua për rolin e rëndësishëm që bujqësia…

 • Ekonomia dhe qëndrueshmëria buxhe...

  Në tryezën e organizuar nga Koalicioni AKR-PD-PSD-E15-PPI-PPK-PNDSH-PGJK me temën: “Ekonomia dhe  qëndrueshmëria buxhetore “ u diskutua për çështje si stabiliteti makroekonomik, zhvillimi…

 • Sistemi Qeverisës dhe Roli i Presi...

  Në në tryezën e organizuar nga koalicioni AKR-PD-PSD-E15-PPI-PPK-PNDSH-PGJK me temën: “Sistemi Qeverisës dhe Roli i Presidentit “ u diskutua për rolin e …

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

Mashkull Femër

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart