• Pacolli: Nuk do t’i harrojmë ata që dhanë jetën për liri

  Aleanca Kosova e Re, ka hapur fushatën para qindra simpatizantëve në komunën e Malishevës. Në hapje të fushatës mori pjesë edhe presidenti i AKR-së Behgjet Pacolli ku u prezantuan edhe kandidatët për këshilltarë komunal dhe kandidatin për kryetarë të Malishevës,…

 • AKR-ja mban tubim në Marec

  Aleanca Kosova e Re, ka mbajtur tubim parazgjedhor në fshatin Marec ku ka prezantuar kandidatët për këshillëtarë komunal nga ky fshat për…

 • Pacolli: Kamenica zemra e AKR-së

    Mijëra qytetarë të Kamenicës kishin dalë të premten në pritje të presidentit të Aleancës Kosova e Re (AKR), Behgjet Pacollit. Edhe…

 • Koalicioni AKR-LDD ka hapur fushat...

  Koalicioni AKR-LDD ka hapur fushatën në Deçan  ku ka prezantuar kandidatët për këshilltarë komunal. Tubimi është mbajtur në Hotel “Swiss” në Deçan….

 • AKR-ja hap fushatën në Kaçanik

  Koalicioni AKR-LDD  ka hapur fushatën parazgjedhore në komunën e Kaçanukut, ku ka pezantuar kandidatet për keshillëtarë komunal si dhe kandidatin për kryetarë…

 • AKR-ja hap fushatën në Dragash

  Aleanca Kosova e Re, ka hapur fushatën parazgjedhore në komunën e Dragashit, ku janë prezantuar kandidatët për keshilltarë komunal si dhe kandidati…

 • AKR-ja hap fushatën në Kastriot

  Në shtëpinë e kulturës në Kastriot, e cila ishte e mbushur me simpatizantë, Aleanca Kosova e Re, ka hapur fushatën parazgjedhore, ku…

 • AKR hap fushatën në Prizren

    Koalicioni AKR-LDD ka hapur fushatën në qytetin e Prizrenit, me ç`rast kanë prezentuar kandidatin për kryetar të kësaj komune Ruzhdi Rexha…

 • LIBSEEN mbështet anëtarësimin e ...

  Prishtinë, 20 tetor– Rrjeti i Partive Liberale të Evropës Juglindore  ( LIBSEE ), ka përkrahur dhe përshëndetur nëpërmjet një rezolute anëtarësimin e…

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

Mashkull Femër

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart