• Ministri i Punëve të Jashtme z. Behgjet Pacolli takim me Grupin ...

  Sot takova Grupin Punues për anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Evropës. Detyrat dhe përgjegjësitë e tij kanë të bëjnë me përgatitjet dhe koordinimin e këtij procesi. Këtë grup profesionist, që përfshinë diplomatë të Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe…

 • Ministri i Punëve të Jashtme z. B...

  Sapo përfundova një takim shumë miqësor më homologun tim nga Emiratet e Bashkuara Arabe, Ministrin e Jashtëm dhe Bashkëpunimit Ndërkombëtarë, Lartmadhërinë e…

 • DIPLOMACIA PROAKTIVE

  Përmbledhje e aktiviteteve të 100 ditëve të para të Zëvendës Kryeministrit të Parë dhe Ministrit të Punëve të Jashtme, SH.T. Behgjet Pacolli.

 • – Komunikatë për Media R...

  Prishtinë, 22 Dhjetor – Raportet e Kosovës me aleatët e përhershëm nuk duhet të sfidohen asnjëherë. E kaluara na dëshmon se çdo…

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

Mashkull Femër

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart