• Gashi: Pavarësia reale është pavarësia ekonomike

  Koalicioni për Kosovë të Re  vazhdoi fushatën edhe në Malishevë. E kandiduara për kryeministre znj. Mimoza Kusari-Lila me këtë rast tha se Koalicioni për Kosovë të Re është koalicion i vlerave. Janë bërë bashkë tetë parti për ta çuar Kosovën përpara. Të…

 • Koalicioni për Kosovë të Re, pre...

  Sot në një konferencë për media është bërë prezantimi i kandidatëve të rinj në moshë në listën e kandidatëve për deputet në Parlamentin…

 • Pensionistët: AKR është e vetmja...

  Në selinë e AKR-së sot në Prishtinë grupi i pensionistëve mbajti konferencë për media. Të pranishëm ishin kryetari i PPK-së z. Sahit Dragaj,…

 • Koalicioni për Kosovë të Re, gar...

  Koalicioni për Kosovë të Re sot vazhdoi fushatën edhe në qytetin e Prizrenit, për zgjedhjet e jashtëzakonshme 2010.  Fillimisht në skenë dolën…

 • Pacolli: Me votën tuaj mund t`i gj...

  Koalicioni për Kosovë të Re vazhdoi fushatën në  Suharekë (Therandë), për zgjedhjet e jashtëzakonshme 2010. Fillimisht në skenë dolën liderët e koalicionit….

 • Koalicioni për Kosovë të re nën...

  Sot në një konferencë për media, kandidatja për kryeministre të Republikës së Kosovës, znj.Mimoza Kusari-Lila, së bashku me përfaqësuesit e mërgatës kosovare…

 • Pacolli: Votoni për të ardhmen tu...

  Koalicioni për Kosovë të Re sot vazhdoi fushatën në qytetin e Pejës për zgjedhjët e jashtëzakonshme 2010.  Fillimisht në skenë dolën liderët…

 • Pacolli: Pas qeverisjes së keqe vj...

  Koalicioni për Kosovë të Re sot vazhdoi fushatën në qytetin e Ferizajit për zgjedhjët e jashtëzakonshme 2010.  Fillimisht në skenë dolën liderët…

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

Mashkull Femër

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart