• Edhe partia e të Gjelbërve i bashkohet AKR-së

  Pas koalicionit te nënshkruar sot në mes të AKR-së dhe PPI-së, PPK-së e PNDSH-së,  në orët e pasditës President i AKR së, z.Behgjet Pacolli, ka nënshkruar marrëveshjen më të fundit për koalicion parazgjedhor edhe me kryetarin e Partisë së Gjelberve,…

 • Muhamet Mustafa i bashkangjitet AKR...

  Grupi i ekspertëve ( E15) i  përfaqësuar nga Profesor Muhamet Mustafa ka lidhur marrëveshje koalicioni parazgjedhor me Aleancën Kosova e Re për të krijuar…

 • Në garën për zgjedhjet nacionale...

  Pas Koalicionit me Partinë e Drejtësisë, Aleanca Kosova e Re ka nënshkruar marrëveshje të koalicionit para zgjedhjeve qëndrore të 12 dhjetorit edhe…

 • PD i bashkohet AKR-së

  Lideri i Aleancës Kosova e Re, Behgjet Pacolli dhe ai i Partisë së Drejtësisë, Ferid Agani, nënshkruan të shtunën marrëveshjen e parë…

 • AKR dorëzon mocionin e mosbesimit

  Shefi i grupit parlamentar të AKR-së, z.Ibrahim Makolli, sot pasdite ka arritur t’i grumbullojë 40 nënshkrimet e nevojshme për të dorëzuar mocionin…

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

Mashkull Femër

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart