• Kosova është buzë kolapsit ekonomik dhe buxhetor

  Situata e rënduar ekonomike, kriza e vazhdueshme e konsumit dhe investimeve, janë indikatorët se në Kosovë as që ka filluar të mendohet e le më të sanohet kriza. Sot shumë pak dëgjojmë mbi planet ekonomike të rimëkëmbjes në Kosovë, ndërsa…

 • Intervistë eksluzive e z.Behgjet P...

  Intervistë eksluzive e Presidentit te AKR-se, z. Behgjet Pacolli dhënë Agjencisë së lajmeve KosovaPress. Presidenti i Aleancës Kosova e Re (AKR), Behgjet…

 • Një delegacion nga Bundestagu gjer...

  Prishtinë, shtator 2010 – Një delegacion nga Bundestagu gjerman i kryesuar nga deputetja e FDP-së znj. Elke Hoff (anëtare e Komisionit për…

 • Pacolli lobon në New York

  Presidenti i AKR-së z, Behgjet Pacolli, po qëndron në New York, ku me intensitet të shtuar  po vazhdon  aktivitetin e tij lobues…

 • Alternativa të tjera për PTK-në

  Letra që presidenti i London Capital Markets z. Abidin Tuster, e dergoi në adresen e presidentit të AKR-së, z.Behgjet Pacolli, lidhur me PTK-në….

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

Mashkull Femër

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart