• S’ka gjoba më për veturat e paregjistruara

  Ministria e Punëve të Brendshme ka njoftuar qytetarët e Kosovës lidhur me vendimin e ministrit të Punëve të Brendshme, Flamur Sefaj, për ndryshimin e tarifave për vazhdim të regjistrimit të automjeteve. Vendimi i ri për caktimin e tarifave me nr….

 • Zëvendësministri Abduselami Shkod...

  Zëvendësministri i Punëve të Brendshme, z. Abduselami Shkodra i shoqëruar nga z. Naim Muja, Udhëheqës i Sekretariatit të Strategjive, z. Frank Olivia…

 • Fjalimi i Ministrit të Jashtëm, z...

  I nderuar zoti President, I nderuar Kryetar i Kuvendit I nderuar Kryeministër, Shkëlqesi Ambasadorë, Të nderuar drejtues partish, subjektesh ekonomike, mediatike, miq…

 • Pacolli: Suksesi nuk përbëhet nga...

  Sot në hapësirat e Kolegjit AAB, në një sallë të stërmbushur me studentë, intelektualë dhe profesorë, Presidenti i Aleancës Kosova e Re…

 • Hyrjen e Kosovës në NATO

  Hyrjen e Kosovës në NATO nuk mund ta pengojë e as ta vonojë askush prej vendeve të rajonit. Në territorin e Kosovës,…

 • Zëvendëskryeministri dhe Ministri...

  Zëvendëskryeministri i Parë dhe Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, z.Behgjet Pacolli, ka pritur në takim delegacionin e Ministrisë…

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

Mashkull Femër

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart