• PDU viziton AKR-në

  Prishtinë, 17 qershor 2010 – Një delegacion i Partisë për Drejtësi dhe Unitet nga Shqipëria, i udhëhequr nga z.Shpëtim Idrizi, ka vizituar AKR-në, ku janë pritur nga zyrtarë të partisë udhëhequr nga z.Ibrahim Gashi. Vizita kaloi në një atmosferë shumë…

 • Letër e Presidentit të AKR-së z....

  I nderuar zoti Feith,  Duke ju falënderuar për kontributin tuaj të shquar në drejtim të Pranisë Civile Ndërkombëtare në Kosovë, do të…

 • Sistemi i drejtësisë në Kosovë,...

  Prishtinë, 15.06.2010 –          Politizimi dhe mosfunksionimi i Sistemit të Drejtësisë së Kosovë është një nga dobësitë kryesore që ballafaqohet Shteti i Kosovës…

 • AKR: Raporti i Departamentit Amerik...

  Prishtinë, 14.06.2010 – Aleanca Kosova e Re, shpreh thellësisht shqetësimin e saj, lidhur me përmbajtjen e raportit të Departamentit Amerikan të Shtetit,…

 • Korrupsioni dhe institucionet

  Behgjet Pacolli Ditët e fundit ka patur një aktivizim të madh të krerëve të shtetit kah drejtësia dhe lufta kundër korrupsionit. Presidenti…

 • AKR: Hetimet për korrupsion nuk e ...

  Prishtinë, 08.06.2010 – Aleanca Kosova e Re, konsideron se hetimet e EULEX-it duhet të vazhdojnë deri në fund, pa marrë parasysh pasojat politike që  mund të sjellin…

 • Gjendja e Mjedisit në Kosovë

  Kosova  është në krizë të thellë të mjedisit jetësor. Pasojat çdo ditë e më shumë po reflektohen në shëndetin publik të popullatës….

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

Mashkull Femër

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart