• Koalicioni AKR-LDD ka hapur fushatën në Deçan

  Koalicioni AKR-LDD ka hapur fushatën në Deçan  ku ka prezantuar kandidatët për këshilltarë komunal. Tubimi është mbajtur në Hotel “Swiss” në Deçan. Nënkryetari i AKR-së Ibrahim Gashi  tha se janë gati ta ndryshojnë Deçanin. “Kosova ka kaluar në tri faza…

 • AKR-ja hap fushatën në Kaçanik

  Koalicioni AKR-LDD  ka hapur fushatën parazgjedhore në komunën e Kaçanukut, ku ka pezantuar kandidatet për keshillëtarë komunal si dhe kandidatin për kryetarë…

 • AKR-ja hap fushatën në Dragash

  Aleanca Kosova e Re, ka hapur fushatën parazgjedhore në komunën e Dragashit, ku janë prezantuar kandidatët për keshilltarë komunal si dhe kandidati…

 • AKR-ja hap fushatën në Kastriot

  Në shtëpinë e kulturës në Kastriot, e cila ishte e mbushur me simpatizantë, Aleanca Kosova e Re, ka hapur fushatën parazgjedhore, ku…

 • AKR hap fushatën në Prizren

    Koalicioni AKR-LDD ka hapur fushatën në qytetin e Prizrenit, me ç`rast kanë prezentuar kandidatin për kryetar të kësaj komune Ruzhdi Rexha…

 • LIBSEEN mbështet anëtarësimin e ...

  Prishtinë, 20 tetor– Rrjeti i Partive Liberale të Evropës Juglindore  ( LIBSEE ), ka përkrahur dhe përshëndetur nëpërmjet një rezolute anëtarësimin e…

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

Mashkull Femër

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart