• Konferencë për Media lidhur me bisedimet e paralajmëruara midi...

    Ditët e fundit në opinionin publik nga përfaqësues të ndryshëm të  Qeverisë, por dhe nga mediat, janë trajtuar disa informacione  apo komente që lidhen me politikën e jashtme të Kosovës. Kështu për shembull kemi pasur vizitën e presidentit Sejdiu…

 • Konferenca e Liberal-Demokratëve t...

    Në konferencën regjionale të liberal-demokratëve të Ballkanit perendimor të mbajtur në Sarajevë u debatua rreth perspektivës evropiane të vendeve të Ballkanit…

 • Gjendja në AKPM

    Agjensioni kosovar për produkte dhe pajisje medicinale, kohëve të fundit po përjeton një furtunë të njëjtë me  të gjitha institucionet e…

 • Kuadro të rinj në AKR

    Aleanca Kosova e Re në një konferencë për media, sot ka prezantuar kuadro të rinj  të cilët kanë shprehur vullnetin e…

 • Protestat e bujqve

  Ne do të kërkojmë interpelancë me Ministrin e Bujqësisë, do të mundësojmë takim të kësaj federate me komisionin e bujqësisë në parlament….

 • Rekomandime nga tryeza me temë “...

  Më datën 02.04.2010 në Prishtinë është mbajtur tryeza me temë  “ Angazhimi i femrave në politikë, sfidë që e kemi tejkaluar apo…?”, i organizuar nga Forumi…

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

Mashkull Femër

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart