• Vendimi i fundit i KZAP-it për riv...

  Vendimi i fundit i KZAP-it për rivotim në tri komuna (Prizren, Gjilan dhe Lipjan) dëshmon për “Demokracinë” dhe për “përkushtimin” e partive…

 • Behgjet Pacolli vazhdon fushatën n...

  Presidenti i AKR-së Behgjet Pacolli së bashku me kanidatin për kryetarë të Mitrovicës Nexhmedin Spahiu  kanë vazhduar fushatën parazgjedhore në këtë qytet….

 • Pacolli: Nuk do t’i harrojmë ata...

  Aleanca Kosova e Re, ka hapur fushatën para qindra simpatizantëve në komunën e Malishevës. Në hapje të fushatës mori pjesë edhe presidenti…

 • AKR-ja mban tubim në Marec

  Aleanca Kosova e Re, ka mbajtur tubim parazgjedhor në fshatin Marec ku ka prezantuar kandidatët për këshillëtarë komunal nga ky fshat për…

 • Pacolli: Kamenica zemra e AKR-së

    Mijëra qytetarë të Kamenicës kishin dalë të premten në pritje të presidentit të Aleancës Kosova e Re (AKR), Behgjet Pacollit. Edhe…

 • Koalicioni AKR-LDD ka hapur fushat...

  Koalicioni AKR-LDD ka hapur fushatën në Deçan  ku ka prezantuar kandidatët për këshilltarë komunal. Tubimi është mbajtur në Hotel “Swiss” në Deçan….

 • AKR-ja hap fushatën në Kaçanik

  Koalicioni AKR-LDD  ka hapur fushatën parazgjedhore në komunën e Kaçanukut, ku ka pezantuar kandidatet për keshillëtarë komunal si dhe kandidatin për kryetarë…

 • AKR-ja hap fushatën në Dragash

  Aleanca Kosova e Re, ka hapur fushatën parazgjedhore në komunën e Dragashit, ku janë prezantuar kandidatët për keshilltarë komunal si dhe kandidati…

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

Mashkull Femër

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart