• AKR-ja hap fushatën në Kastriot

    Në shtëpinë e kulturës në Kastriot, e cila ishte e mbushur me simpatizantë, Aleanca Kosova e Re, ka hapur fushatën parazgjedhore, ku ka prezantuar kandidatet për këshilltarë komunal, si dhe kandidatin për kryetar të Kastriotit, Hamdi Toverlani. Në hapjen e…

  • AKR hap fushatën në Prizren

      Koalicioni AKR-LDD ka hapur fushatën në qytetin e Prizrenit, me ç`rast kanë prezentuar kandidatin për kryetar të kësaj komune Ruzhdi Rexha…

  • LIBSEEN mbështet anëtarësimin e ...

    Prishtinë, 20 tetor– Rrjeti i Partive Liberale të Evropës Juglindore  ( LIBSEE ), ka përkrahur dhe përshëndetur nëpërmjet një rezolute anëtarësimin e…

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

Mashkull Femër

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart