• Ministri i Punëve të Jashtme z. Behgjet Pacolli Takohet me homol...

    Sapo përfundova një takim shumë miqësor më homologun tim nga Emiratet e Bashkuara Arabe, Ministrin e Jashtëm dhe Bashkëpunimit Ndërkombëtarë, Lartmadhërinë e Tij, Sheikh Abdullah bin Zayed Al Nahyan. E falënderova për përkrahjen e vazhdueshme, që ata kanë bërë dhe…

  • DIPLOMACIA PROAKTIVE

    Përmbledhje e aktiviteteve të 100 ditëve të para të Zëvendës Kryeministrit të Parë dhe Ministrit të Punëve të Jashtme, SH.T. Behgjet Pacolli.

  • – Komunikatë për Media R...

    Prishtinë, 22 Dhjetor – Raportet e Kosovës me aleatët e përhershëm nuk duhet të sfidohen asnjëherë. E kaluara na dëshmon se çdo…

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

Mashkull Femër

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart