• Ministri i Diasporës, Ibrahim Mako...

  Me ftesë të shoqatave shqiptare-turke nga Stambolli dhe Bursa,  Ministri i Diasporës i Republikës së Kosovës, Ibrahim Makolli, realizoi një vizitë disa…

 • Ministri i Diasporës Ibrahim Makol...

  Kryeministri Berisha priti sot në takim ministrin e Diasporës së Republikës së Kosovës, Ibrahim Makolli. Ministri Makolli e falënderoi Kryeministrin Berisha për…

 • Fjala e ministrit të Diasporës, I...

  Të nderuar të pranishëm, Ndjehem i privilegjuar që sot kam nderin të jem pjesëmarrës në promovimin e libritmonografik “Maestro Gjelosh Gjokaj“, kushtuar…

 • Ministria e Diaspores ka organizuar...

  Ministria e Diasporës e Republikës së Kosovës, ka realizuar një ekskursion me fëmijët pjesëmarrës të kuizit të diturisë “Atdheu në Zemër” që…

 • Ministri Makolli u takua me mërgim...

  Ministri i Diasporës i Republikës së Kosovës, Ibrahim Makolli, me ftesë të Komunës së Dragashit, realizoi takim me mërgimtarët e kësaj komune…

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

Mashkull Femër

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart