• Ministri Makolli vizitoi pikën kufitare “Dheu i Bardhë”

  Ministri i Diasporës i Republikës së Kosovës, Ibrahim Makolli, vizitoi pikën kufitare “Dheu i Bardhë”, në komunën e Dardanës, ku u njoh për së afërmi me procedurat  e hyrje – daljes së automjeteve, që në këtë kohë kryesisht janë të…

 • Ministri i Diasporës, Ibrahim Mako...

  Ministri i Diasporës i Republikës së Kosovës, Ibrahim Makolli, me bashkëpunëtorët e tij, vizitoi pikën kufitare mes Kosovës dhe Shqipërisë, në Vërmicë,…

 • Ministria e Diasporës, trajtimi in...

  Ministria e Diasporës e Republikës së Kosovës, mbajti konferencë për media ku gazetarët u njoftuan me aktivitetet e ministrisë. Këshilltari për media…

 • Takime të Makollit me mërgimtarë...

  Bern, 21 qershor – Këto ditë në Zvicër po qëndron, ministri i Diasporës Ibrahim Makolli. Vizita e ministrit Makolli është mirëpritur nga…

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

Mashkull Femër

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart