• Transferimi i Aeroportit të Gjakovës mbështetet nga Italia

  “Finalizimi i transferimit të aeroportit ushtarak në Gjakovë në aeroport civil nën menaxhim dhe pronësi të institucioneve të Kosovës, është tregues i qartë i mbështetjes së Qeverisë italiane për zhvillimin ekonomik të Kosovës. ” tha sot Ministrja e Tregtisë dhe…

 • Kusari-Lila vlerësoi lartë kontri...

  Zëvendëskryeministrja dhe Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, Mimoza Kusari-Lila mori pjesë të martën në ceremoninë përmbyllëse të Programit të Ndërmarrësve të Rinj…

 • MTI i njofton qytetarët e Kosovës...

  Ministria e Tregtisë dhe Industrisë i njofton qytetarët e Republikës së Kosovës se masat e ndërmarra për bllokimin e importit të produkteve…

 • Përfaqësuesit e Qeverisë së Kos...

  Zv.kryeministrja, znj. Mimoza Kusari Lila; ministri i Financave, z. Besim Beqaj dhe ministri i Ekonomisë së Maqedonisë, z.Valon Saraqini, në takimin që…

 • Qeveria e Kosovës shpreh shqetësi...

  Pas vendimit të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë për vënien e masave penguese për hyrje të qytetarëve të Republikës së Kosovë, Qeveria…

 • Përmbyllet me sukses Konferenca dh...

  Ministria e Tregtisë dhe Industrisë në bashkëpunim me Qendrën e Evropës Jug-lindore për mësim në ndërmarrësi i kanë zhvilluar edhe sot punimet…

 • Fillon Konferenca dhe Panairi “Gr...

  Ministria e Tregtisë dhe Industrisë në bashkëpunim me Qendrën Juglindore për mësim në ndërmarrësi, sot mbajti ditën e parë të Konferencës dhe…

 • MTI merr masa adekuate ndaj Maqedon...

  Ministria e Tregtisë dhe Industrisë me qëllim të marrjes së masave adekuate ndaj bllokadës së miellit nga Qeveria Maqedonase ka marrë vendim…

 • Kusari – Lila: Bashkëpunimi me s...

  Ministria e Tregtisë dhe Industrisë ka përzgjedhur 185 studentë të Universiteteve të ndryshme të Kosovës që kanë filluar praktikën dymujore në rreth…

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

Mashkull Femër

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart