• Zv. Kryeministrja/ ministrja e MTI-së, Kusari-Lila, u takua me p...

    Zv. kryeministrja/ ministrja e Tregtisë dhe Industrisë znj. Mimoza Kusari Lila, sot u takua me përfaqësuesit e kompanive turistike. Duke i uruar mirëseardhjen të pranishmëve Zv. kryeministrja/ ministrja e MTI-së Kusari Lila, ndër të tjera tha se: “Në kuadër të…

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

Mashkull Femër

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart