• Diskutohen të arriturat dhe sfidat e inspektorëve të tregut gja...

  Organizuar nga inspektorati i tregut i Ministrisë se Tregtisë dhe Industrisë, në Prishtinë është mbajtur takim pune/ punëtori me inspektoret e tregut të vendosur në komunat e Kosovës lidhur  me temën: “Te arriturat dhe sfidat gjatë mbikëqyrjes së zbatimit të…

 • Hapet fabrika e çantave në Gjakov...

  Zëvendëskryeministrja dhe Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë Mimoza Kusari – Lila së bashku me Ambasadorin e Italisë në Kosovë Michael Giffon mori…

 • Kusari- Lila: Çmimi për kompanin...

    Organizuar nga Ministria e Tregtisë dhe Industrisë, Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Agjencia për Promovimin e Investimeve të Kosovës…

 • MTI lanson shërbimin e-regjistrimi...

    Agjencia e Regjistrimit të Bizneseve të Kosovës (ARBK), që vepron në kuadër të Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë (MTI) sot zyrtarizoi …

 • Publikohet raporti për marrëdhën...

    Zëvendëskryeministrja dhe Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë Mimoza Kusari – Lila mori pjesë në tryezën e rrumbullakët të organizuar nga Instituti…

 • MTI dhe prodhuesit diskutojnë rret...

    Në takimin e organizuar nga Ministria e Tregtisë dhe Industrisë (MTI), respektivisht nga Departamenti i Tregtisë, për të diskutuar me përfaqësuesit…

 • KKZHE diskutoi per lejet e punës d...

    Nën udhëheqjen e zëvendëskryeministres dhe ministres së Tregtisë dhe Industrisë, Mimoza Kusari – Lila, sot u mbajt takimi i njëmbëdhjetë me…

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

Mashkull Femër

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart