• Kusari – Lila: politika dhe bizne...

    “Kriza globale ekonomike, ishte mësim se politikanët dhe biznesmenët duhet të punojnë së bashku për të arritur rezultate të prekshme. Pra,…

 • Bashkëpunim më i thelluar ekonomi...

    Zëvendëskryeministrja dhe ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, Mimoza Kusari – Lila, priti sot ministrin e Ekonomisë së Emirateve të Bashkuara Arabe,…

 • Kusari – Lila: në Samitin Global...

  Zëvendëskryeministrja dhe Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë Mimoza Kusari – Lila po merr pjesë në Samitin Global të Gruas në Maleizi, e…

 • Kusari – Lila takon fëmijë në ...

    Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, Mimoza Kusari – Lila, priti sot fëmijë nga shkollat fillore “Hasan Prishtina” dhe “Dardania” nga Prishtina,…

 • Kusari – Lila: Implementimi i...

    Në Institutin Kombëtar të Shëndetësisë Publike, nën organizimin e Zyrës së Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH) në Kosovë dhe në bashkëpunim…

 • Hyn në fuqi Ligji për Turizmin

    Pas aprovimit nga Kuvendi i Republikës së Kosovës  dhe shpalljes  në Gazetën zyrtare të Kosovës, nr. 14, të datës 10 maj…

 • Kusari – Lila: Jemi duke përmir...

    Zëvendëskryeministrja dhe ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, Mimoza Kusari – Lila, mori pjesë në konferencën “Roli i Dialogut Publiko Privat në…

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

Mashkull Femër

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart