• Zyrtarët e Metrologjisë trajnohen në Turqi

    Zyrtarët e Agjencisë së Metrologjisë në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë (MTI), nga data 13-24 maj 2013, kanë marrë pjesë në trajnimi disa ditor në fushën e sektorit të naftës; në sektorin rrjedhës ose vëllimit, si dhe në sektorin…

 • Kusari – Lila inkurajon Turqit t...

    Zëvendëskryeministrja dhe ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, Mimoza Kusari – Lila, priti delegacion të bizneseve dhe të Odës Tregtare nga Mersini,…

 • Diskutohen reformat në fushën e t...

    Nën organizimin e Ministrisë së Integrimit Evropian (MIE) dhe Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë (MTI) u mbajt takimi i Komisionit Ekzekutiv…

 • MTI në përkrahje të ndërmarrës...

    Nëpërmjet Panairit për “Ndërmarrësit e rinj”(Young Entrepreneurs), i cili po mbahet në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve, të rinjve po iu…

 • Qeveria e Kosovës marrëveshje bas...

    Zëvendëskryeministrja për Ekonomi, Mimoza Kusari – Lila, nënshkroi sot marrëveshje bashkëpunimi me Jesper Kjaer, menaxher i lartë i Korporatës Financiare Ndërkombëtare(IFC),…

 • Kusari – Lila priti delegacion ng...

    Zëvendëskryeministrja dhe ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, Mimoza Kusari – Lila, priti sot nënsekretaren për Bashkëpunim dhe Zhvillim të Ministrisë së…

 • Pacolli e Kusari – Lila në Dubai...

    Delegacioni i Qeverisë së Republikës së Kosovës i kryesuar nga zv.kryeministri i parë, Behgjet Pacolli, dhe ministrja e Tregtisë dhe Industrisë,…

 • Tani bizneset mund të regjistrohen...

  Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë Mimoza Kusari – Lila dhe Adriana Hoxhiq, udhëheqëse e Zyrës Administrative të Mitrovicës Veriore nënshkruan sot marrëveshje…

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

Mashkull Femër

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart