• Në qershor pritet kuota individuale për eksport në BE

    Zëvendëskryeministrja Mimoza Kusari Lila dhe Ministri i Bujqësisë Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural Blerand Stavileci, u takuan me Shoqatën e Verëtarëve të Kosovës me të cilët diskutua për kuotën individuale të Kosovës për eksport në BE, subvencionimin  e stoqeve të…

 • KKZHE diskuton për Projektligjin p...

    Në vazhdimin e mbledhjes së dhjetë të Këshillit Kombëtar për Zhvillim Ekonomik (KKZHE), të kryesuar nga zëvendëskryeministrja Mimoza Kusari – Lila,…

 • Kusari – Lila: BE konfirmoi punë...

    Zëvendëskryeministrja dhe ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, Mimoza Kusari – Lila, raportoi sot para Komisionit Parlamentar për Integrime Evropiane për kushtet…

 • MTI dhe USAID nënshkruajnë marrë...

    Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, Mimoza Kusari – Lila dhe drejtoresha e USAID-it në Kosovë, Maureen A. Shauket, nënshkruan sot marrëveshje…

 • Kusari Lila: Prodhuesit i duhen më...

    Në vizita te dy kompani prodhuese në Kosovë, Zëvendëskryeministri Pacolli dhe Ministrja e Tregtisë Mimoza Kusari Lila rikonfirmuan përkrahjen e Qeverisë…

 • “Majat e Ballkanit” shpalos pot...

    Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë,  Mimoza Kusari – Lila, priti sot në takim përfaqësues të projektit ndërkufitar Majat e Ballkanit, të…

 • MTI në fuqizim të turizmit

    Në Pallatin e Rinisë në Prishtinë, sot u hapën  panairi i turizmit, udhëtimeve dhe gastronomisë dhe panairi i edukimit, ku biznese…

 • MTI i kushton rëndësi të veçant...

  Zëvendëskryeministrja dhe ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, Mimoza Kusari – Lila, mori pjesë në hapjen e Fondacionit të kompanisë konsulente MDA (Management…

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

Mashkull Femër

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart