• Fabrika në Mitrovicë është gati !

    Përshendetje miqtë e mi, vetëm dua t’i ndaj këto foto së bashku me ju! Fabrika e kërpudhave në Mitrovicë tanimë është gati për të filluar (shpejt do të bëhet edhe hapja) eksportin e saj në Evropë! Lajm shumë i bukur…

  • Presidenti Pacolli takoi kryetarin ...

    Presidenti i AKR-së z. Behgjet Pacolli, sot takoi kryetarin e Komunës së Mitrovicës  Agim Bahtiri.  z.Bahtiri e njoftoi z.Pacollin se Komuna e…

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

Mashkull Femër

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart