• Republika e Burundit njeh Republikën e Kosovës

  Republika e Burundit është shteti i radhës i OKB-së që e njeh Republikën e Kosovës, si shtet të pavarur dhe sovran. Nota verbale e njohjes i është dorëzuar zëvendëskryeministrit të Kosovës, z.Behgjet Pacolli nga ministri i punëve të Jashtme të…

 • Tanzania njeh pavarësinë e Kosov...

  Zëvendëskryeministri i Parë,z. Behgjet Pacolli, ka njoftuar se Tanzania e ka njohur pavarësinë e Kosovës. -Njohja nga Tanzania është rezultat i punës…

 • Arrin nota verbale e njohjes nga Re...

  Lajmi për njohjen nga Tanzani, ky shtet me ndikim në kontinentin afrikan është komunikuar nga zëvendëskryeministri Behgjet Pacolli nëpërmjet një konference për…

 • Pacolli merr premtim për njohje ng...

  Zëvendëskryeministri i Kosovës, z.Behgjet Pacolli ka pritur në një takim një delegacion të shtetit të Tajlandës, të udhëhequr nga i dërguari i…

 • Zëvendëskryeministri Behgjet Paco...

  Zëvendëskryeministri i Kosovës, z.Behgjet Pacolli ka pritur sot në një takim ministrin e Ekonomisë së Emirateve të Bashkuara Arbe, Sulltan Saeed Al…

 • Pacolli takohet me ambasadoren e Ka...

  Zv.kryeministëri i parë i Qeverisë së Republikës së Kosovës, z. Behgjet Pacolli, sot priti në një takim ambasadoren e Kanadasë në Zagreb,…

 • Disa shenja për historinë

  Nga Behgjet Pacolli 5 vjet më parë, përderisa trajtonte idenë e institucionalizimit të bashkëpunimit ndërshqiptar në formën e një organizimi të ngjashëm…

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

Mashkull Femër

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart