• Si të ndalojmë ikjet nga Kosova

  Nga Behgjet Pacolli   — I po i përcjell me vëmendje kudo ku ndodhem debatet e shumta që zhvillohen në mediat tona. Mundohem të kuptoj pse njera temë debati është më e pranishme se tjetra. Pse në një temë përfshihen…

 • Pacolli takohet me ambasadoren e Ka...

  Zv.kryeministëri i parë i Qeverisë së Republikës së Kosovës, z. Behgjet Pacolli, sot priti në një takim ambasadoren e Kanadasë në Zagreb,…

 • Zëvendëskryeministri Behgjet Paco...

  Zëvendëskryeministri i Kosovës, z.Behgjet Pacolli ka pritur sot në një takim ministrin e Ekonomisë së Emirateve të Bashkuara Arbe, Sulltan Saeed Al…

 • Aktivitet i ngjeshur diplomatik i Z...

  Në ditën e dytë të qëndrimit në Adis Abeba të Etiopisë, zëvendëskryeministri i Kosovës, z.Behgjet Pacolli ka zhvilluar një sërë takimesh, në…

 • Zëvendëskryeministri Behgjet Paco...

  Zëvendëskryeministri I Kosovës, z.Behgjet Pacolli ka udhëtuar për në Adis Abeba të Etiopisë për të marrë pjesë në samitin e vendeve të…

 • Ja çfarë kam bërë për lobimin

    Nga Behgjet Pacolli   Të mërkurën pata mundësinë, të raportoja për punën time në Kuvendin e Kosovës, në Komisionin e jashtëm….

 • Zv/Kryeministri Pacolli ka pritur k...

  Zëvendëskryeministri i parë i Qeverisë së Kosovës, z.Behgjet Pacolli ka pritur në një takim kryetarin e Asamblesë së Madhe të Turqisë, z.Cemil…

 • ZV/Kryeministri Pacolli takoi kryet...

  Zëvendëskryeministri i Kosovës z. Behgjet Pacolli ka pritur në një takim kryetarin e Senatit të Mbretërisë së Holandës z.Fred de Graaf. Gjatë…

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

Mashkull Femër

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart