• 5 vjet pas shpalljes së pavarësisë

  nga Behgjet Pacolli –    100 vjet më parë, Konferenca e Ambasadorëve të fuqive të mëdha në Londër vendosi copëtimin e Shqipërisë. 5 vjet më parë, Kosova shpalli pavarësinë. Nuk janë lajme krejt pa lidhje me njeri tjetrin. Ka një…

 • Zëvendëskryeministri Behgjet Paco...

  Në kuadër të angazhimit lobues për shtimin e njohjeve për Republikën e Kosovës, zëvendëskryeministri z.Behgjet Pacolli, ka vizituar shtetin e Cape Verdes….

 • Pacolli organizon Mbrëmje gala, p...

  Të mërkurën në mbrëmje z. Behgjet Pacolli organizoi një Mbrëmje gala, për të prezantuar 100 individualitetet shqiptare të suksesshme në botë, një…

 • Dominica konfirmon njohjen e Republ...

  Dominica është shteti i radhës anëtar i OKB-së që njeh Republikën e Kosovës.  Konfirmimi ka ardhur gjatë darkës zyrtare që zëvendëskryeministri i…

 • Zëvendëskryeministri Behgjet Paco...

    Në kuadër të angazhimeve shtetërore për lobim, zëvendëskryeministri I parë I Qeverisë së Kosovës z.Behgjet Pacolli ka filluar edhe një turne…

 • Behgjet Pacolli në mesin e 100 fig...

  Z.Pacolli u zgjodh gjithashtu edhe President nderi i Albanian Excellence, e cilaçdo vit do të marrë përspër identifikimin e individëve të suksesshëm…

 • Zëvendëskryeministri Pacolli nder...

  Sot në mëngjes, në orë 9.30 filloi vizita e zëvendëskryeministrit të parë të Kosovës, zotit Behgjet Pacolli, në Korçë, në Juglindje të…

 • Zëvendëskryeministri Pacolli merr...

  Në kuadër të aktiviteteve lobuese për shtimin e numrit të njohjeve, zëvendëskryeministri I Kosovës, z.Behgjet Pacolli ka zhvilluar një vizitë zyrtare në…

 • Zëvendëskryeministri Pacolli tako...

  Në kuadër të angazhimeve shtetërore për sjelljen e njohjeve të reja, zëvendëskryeministri I parë I Qeverisë së Kosovës z.Behgjet Pacolli ka takuar…

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

Mashkull Femër

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart