• Zëvendëskryeministri Behgjet Pacolli ka takuar presidentin e Sud...

  Në vazhdim të turneut dy javor në kontinentin e Afrikës, zëvendëskryeministri i Kosovës, z.Behgjet Pacolli është takuar me presidentin të Sudanit Jugor, z. Salva Kiir Mayardit. Në takimin e dytë, brenda një kohe të shkurtër, zëvendëskryeministri Behgjet Pacolli ka disktutuar me…

 • Zëvendëskryeministri Behgjet Paco...

  Në vazhdim të turneut lobues në Afrikë, zëvendëskryeministri i Kosovës, z.Behgjet Pacolli ka qëndruar në Republikën e Burundit, ku ka zhvilluar takime me…

 • Zëvendëskryeministri Behgjet Paco...

  Me ftesë të presidentit të Sudanit Jugor, z. Salva Kiir Mayardit, zëvendëskryeministri i Kosovës, z.Behgjet Pacolli do të vizitojë këtë shtet, ditën e…

 • Zëvendëskryeministri Behgjet Paco...

  Në vazhdim të vizitës në Ugandë, zëvendëskryeministri Behgjet Pacolli është pritur nga kryeministri I këtij shteti, z.Amama Mbabazi. Zëvendëskryeministri Pacolli dhe kryeministri…

 • Zëvendëskryeministri Behgjet Paco...

  Në kuadër të vizitave në disa shtete të kontinentit të Afrikës, zëvendëskryeministri I Kosovës, z.Behgjet Pacolli ka vizituar Kenyan, ku është pritur…

 • Zëvendëskryeministri Behgjet Paco...

  Me ftesë të presidentit të presidentit të Ugandës, z.Yoweri Museveni, zëvendëskryeministri I parë I Qeverisë së Kosovës, z.Behgjet Pacolli do të marrë…

 • Zëvendëskryeministri Behgjet Paco...

  Në vazhdim të qëndrimit në Nju Jork, zëvendëskryeministri I parë I Qeverisë së Republikës së Kosovës, z.Behgjet Pacolli ka takuar ministrin e…

 • Zëvendëskryeministri Pacolli tako...

  Në vazhdim të qëndrimit në Nju Jork, zëvendëskryemninistri Behgjet Pacolli ka takuar presidentin e Ganës John Dramani Mahama Gjatë këtij takimi, zëvendëskryeministri Pacolli…

 • Zëvendëskryeministri Pacolli tako...

  Në vazhdim të qëndrimit në Nju Jork, zëvendëskryemninistri Behgjet Pacolli ka takuar presidentin e Beninit, z.Yayi Boni, njëherësh kryesues I Unionit Afrikan….

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

Mashkull Femër

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart