• Zëvendëskryeminsitri Pacolli takoi ministrin e punëve të jasht...

  Në vazhdim të aktiviteteve lobuese në Nju Jork, zëvendëskryeministri I parë I Qeverisë së Kosovës, z.Behgjet Pacolli ka takuar ministrin e punëve të jashtme të Seychelles, z. Jean-Paul ADAM Gjatë këtij takimi, zëvendëskryeministri Pacolli informoi ministrin Adam me zhvillimet aktuale politike…

 • Zëvendëskryeminsitri Pacolli tako...

    Në vazhdim të aktiviteteve lobuese për shtimin e njohjeve të Reja për Republikën e Kosovës, zëvendëskryeministri Pacolli ka takuar kryeministrin e…

 • Pacolli vazhdon aktivitetet në Nju...

  Në vazhdim të qëndrimit të tij në Nju Jork të SHBA-ve, zëvendëskryeministri i parë i Qeverisë së Kosovës, z.Behgjet Pacolli ka marrë…

 • Zv.kryeministri Behgjet Pacolli në...

  Në vazhdim të qëndrimit të tij në Nju Jork zëvendëskryeministri i parë i Qeverisë së  Kosovës, z.Behgjet Pacolli ka zhvilluar disa takime…

 • Zëvendëskryeminsitri Pacolli vazh...

  Në kuadër të angazhimeve shtetërore për lobim për shtimin e njohjeve të Reja për Republikën e Kosovës, zëvendëskryeministri Pacolli I shoqëruar nga…

 • Zëvendëskryeministri Behgjet Paco...

  Në vazhdim të qëndrimit të tij në Nju Jork, zëvendëskryeministri i parë i Qeverisë së Republikës së Kosovës, z.Behgjet Pacolli ka takuar…

 • Zëvendëskryeministri Behgjet Paco...

  Zëvendëskryeministri i parë i Qeverisë së Republikës së Kosovës, z.Behgjet Pacolli është duke qëndruar në Nju Jork të SHBA, për ti përcjellur…

 • Zëvendëskryeministri Pacolli ka t...

  Në kuadër të angazhimit diplomatik për shtimin e numrit të njohjeve për Republikën e Kosovës, zëvendëskryeministri i parë i Qeverisë së Republikës…

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

Mashkull Femër

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart