• AKR Hapja e fushates zgjedhore

    Pacolli: Është momenti historik për të dhënë mandatin ideatorëve të zhvillimit ekonomik   Prishtinë, 28 maj – Është momenti historik për t’ia dhënë mandatin ideatorëve të zhvillimit ekonomik dhe gjenerimit të punësimit. Deri më tani është Aleanca për Kosovë të…

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

Mashkull Femër

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart