• Presidenti i AKR-së Behgjet Pacolli ka takuar pre...

  Presidenti Pacolli ka qëndruar për vizitë në Austri ku është takuar me presidentin austriak Van der Bellen. Në llogarinë e tij në facebook Pacolli u shpreh optimist për mikpritjen e nikoqirëve si dhe për temat e rëndësishme që i trajtuan….

 • Presidenti i AKR-së Behgjet Pac...

  Presidenti Pacolli ka qëndruar për vizitë në Austri ku është takuar me presidentin austriak Van der Bellen. Në llogarinë e…

 • “Roli i gruas tani ka ardh...

  Është mbajtur mbledhja e shtabit zgjedhor bashkë me Forumin e Gruas të AKR-së. Mobilizimi i të gjitha strukturave të grave…

 • Behgjet Pacolli me 49 mijë vota...

  Pas përfundimit të suksesshëm të procesit të brendshëm zgjedhor për President të partisë, Aleanca Kosova e Re, ka mbajtur sot…

 • Deklaratë e presidentit të AKR...

        Me qëllim të qartësimit të pozicionit të AKR-së, karshi zhvillimeve shumë të rëndësishme që kanë të bëjnë…

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart