• Tubim madhështor në hapjen e Konventës Zgjedhor...

  Përmes një ceremonie solemne dhe tubimi madhështor ku të pranishëm ishin mijëra qytetarë e përkrahës të Aleancës Kosova e Re,  sot zyrtarisht partia ka shpallur zgjedhjet e brendshme në të gjitha nivelet.   Në këtë tubim të Aleancës Kosova e…

 • Tubim madhështor në hapjen e K...

  Përmes një ceremonie solemne dhe tubimi madhështor ku të pranishëm ishin mijëra qytetarë e përkrahës të Aleancës Kosova e Re, …

 • Behgjet Pacolli me 49 mijë vota...

  Pas përfundimit të suksesshëm të procesit të brendshëm zgjedhor për President të partisë, Aleanca Kosova e Re, ka mbajtur sot…

 • Vazhdon fuqizimi i AKR-së në K...

  Në kuadër të procesit të brendshëm zgjedhor,nën udhëheqjen e koordinatorit Avni Gashi u mbajtë kuvendi zgjedhor i nëndegës së fshatit…

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart