Dragash

Kryetar i degës: Zaim Hajredini

Nr. tel: 044 284 886

Email: zaimhajredini@hotmail.com


Kryetar i Forumit Rinor: Dritan Ramadani

Nr. Tel: 045 676 706

Email: dritanramadani@hotmail.com

Informata

044 284 886
Na gjeni në facebook

Dega

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

Mashkull Femër

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart