Ferizaj

Kryetar i degës: Ibrahim Hyseni

Nr. Tel: 044 114 388

Email: i.hyseni_fr@hotmail.com


Administrator: Bardhyl Topalli

Nr. Tel: 044 211 412

Email: akrferizaj@yahoo.com


Kryetari i Forumit Rinor: Blerim Makolli

Nr. Tel: 045 660 392

Informata

rr. Richard Powel
044 211 412
akrferizaj@yahoo.com
Na gjeni në facebook

Dega

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

Mashkull Femër

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart