Gjakovë

Kryetar i degës: Mimoza Kusari – Lila

 


Nënkryetar i degës: Luan Shllaku

Nr. Tel: 044 236 305

Email: luanshllaku@hotmail.com


Nënkryetare e Forumit të Gruas: Sevdije Haxhibeqiri

Nr. Tel: 045 330 635

Email: dije_bujar@hotmail.com


Nënkryetare e Forumit Rinor: Arbnore Isniqi

Nr. Tel: 044 448 054

Email: arbnore_isniqi@rks-gov.net

Informata

Qarshija e Jupave
Na gjeni në facebook

Dega

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

Mashkull Femër

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart