Gjilan

Koordinator: Agim Rexhepi

Nr. Tel: 044 320 522

Email: agim.r.rexhepi@gmail.com


Kryetar i Forumit Rinor: Arianit Ibrahimi

Nr. Tel: 045 901 707

Email: arianitibrahimi07@gmail.com

Informata

Bulevardi i pavarsis
044 320 522
agim.r.rexhepi@gmail.com
Na gjeni në facebook

Dega

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

Mashkull Femër

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart