Kamenicë

Kryetar i degës: Fatmir Matoshi

Nr. tel: 049 448 399

Email: matoshifatmir@hotmail.com


Nënkryetare e Forumit të Gruas: Besarta Kallaba

Nr. Tel: 045 655 414

Email: besartakallaba@gmail.com


Kryetar i Forumit Rinor: Florim Demolli

Nr. Tel: 044 761 418

Email: florimdemolli06@gmail.com

Informata

rr. Skenderbeu p.n.
049 448 399
Na gjeni në facebook

Dega

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

Mashkull Femër

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart