Lipjan

Kryetar i degës: Blerim Gashi

Nr. tel: 049 270 626

Email: blerimgashi@hotmail.com


Kryetare e Forumit të Gruas: Kaltrina Demiri

Nr. Tel: 044 867 817


Kryetar i Forumit Rinor: Alban Asllani

Nr. Tel: 044 545 568

Informata

Sheshi Adem Jashari
044 545 568

Dega

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

Mashkull Femër

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart