Mitrovicë

Kryetar i degës: Agim Bahtiri

agimbahtyr1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Administrator: Sadri Bahtiri

Nr. Tel: 044 382 074

Email: gjelbrimi15@live.com

 


Koordinatore e Forumit Rinor: Fidane Mehmeti

Nr. Tel: 044 870 746

Email: fidane.hasani@hotmail.com

 


Kryetar i kuvendit komunal: Bislim Imeri

 


Asambleistët

  1. Nusret Çubreli – Shef i grupit të AKR-së
  2. Xhevrije Bahtiri Ademi
  3. Fixhrije Rrustemi

Informata

Sheshi Adem Jashari
044 382 074
Na gjeni në facebook

Dega

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

Mashkull Femër

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart