Prizren

Kryetar i degës: Naser Breca

Nr. tel: 044 155 160

Email: n-bresa@yahoo.com


Nënkryetar i degës: Nikollë Markaj

Nr. Tel: 044 126 827

Email: nikolla.markaj@hotmail.com


Nënkryetare e Forumit të Gruas: Amantina Pervizaj Kelmendi

Email: amantinaapk@gmail.com


Nënkryetare e Forumit Rinor: Bekim Kryeziu

Nr. Tel: 044 594 237

Email: kryeziubekim@gmail.com

Informata

044 155 160
n-bresa@yahoo.com
Na gjeni në facebook

Dega

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

Mashkull Femër

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart