AKR e konsoliduar fuqishëm në tërë Kosovën

Presidenti i AKR-së Behgjet Pacolli pas ri-zgjedhjes së tij në krye të partisë me sistemin një anëtarë një votë, ka mbajtur takimin e parë me kryetar të degëve në gjithë Kosovën.

Gjatë këtij takimi u diskutua për aktivitetet e partisë në qender dhe në degë, rreth programit qeverisës dhe pergatitjeve për zgjedhjet e ardhshme lokale në Kosovë.

AKR mbetet e përkushtuar në fuqizimin e saj në tërë Kosovën si e vetmja parti pa të kaluar kriminale e korruptive, parti e zhvillimit ekonomik e mirëqenies sociale, parti që meriton të udhëheq me Kosovën.

#AKRShpresë

akr02 akr01

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

[AAIU theme="true"]

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart

Osta Viagra Køb Viagra online Danmark https://www.studiobehar.it/ciait.html https://cytotec.asso-web.com https://finb4all.badminton.es/valtrex.html https://www.curvapolar.com/diflucan.html https://www.a66.nl/kamnl.html