Informata

Fadil Ismajli
http://mzhe.rks-gov.net/?page=1,1
Sheshi "Nëna Terezë" (ish ndërtesa e Toskanës) Prishtinë, Republika e Kosovës
mzhe.informimi@gmail.com
+381 (38) 200 215/05

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

Mashkull Femër

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart