• AKR: Rinumrimi i të gjitha kutive të votimit i pashmangshëm

  Prishtinë, 18 qershore – Riniumrimi i votave në të gjitha kutitë e votimit, të dala nga procesi zgjedhor i 8 Qershortit, është i pashmangshëm. Kjo për faktin se pothuajse në të gjitha kutit e votimit, rezultati zgjedhorë është manipuluar. Ky…

 • AKR: Komunikatë për media

  E hënë, 16 qershor – Zyrtarë të lartë të Aleancës Kosova e Re gjatë një takimi që kanë pasur me Zëvendës Shefin e…

 • Kryesia e AKR-së: Të kujdesemi q...

  Prishtine, 10 qershor – Pas përfundimit të zgjedhjeve nacionale, presidenti i AKR-së, Behgjet Pacolli, thirri në takim Kryesinë e Aleancës Kosova e…

 • Konferencë për media ora 21:00

  Te nderuar perfaqesues te mediave, Ftoheni te merrni pjese ne konferencen per media te organizuar nga Aleanca Kosova e Re, mbi procesion e…

 • Komunikatë për Media

  Prishtinë, 8 qershor – Aleanca Kosova e Re, reagonë ndaj sjelljesë së disa subjektet politike dhe përkrahësve të tyre që nuk po…

 • Konferencë për media ora 13:00

  Te nderuar perfaqesues te mediave, Ftoheni te merrni pjese ne konferencen per media te organizuar nga Aleanca Kosova e Re, ku do te…

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

Mashkull Femër

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart