“Roli i gruas tani ka ardhur koha të nënvizohet më shumë se kurrë”

Është mbajtur mbledhja e shtabit zgjedhor bashkë me Forumin e Gruas të AKR-së.

Mobilizimi i të gjitha strukturave të grave në AKR po vazhdon me intenstitet të lartë.

Shefi i shtabit zgjedhor Rrahim Pacolli kërkoi që tani më shumë se kurrë të vlerësohet roli i gruas në punësim e edukim.

“Roli i gruas tani ka ardhur koha të nënvizohet më shumë se kurrë. Ne të gjithë në shoqëri jemi të barabartë. E programi i AKR-së e mundëson këtë më së miri, duke i’u ofruar punësim dhe jetë të sigurt të gjitha grave në Kosovë. Tani veçse po ofrohet dita kur AKR të dëshmojë vlerat e çmuara të shoqërisë tonë, e bashkë me to të sigurojë edhe mirëqenien dhe jetën e denjë për të gjithë qytetarët e Kosovës” tha ndër të tjerash shefi i shtabit zgjedhor Rrahim Pacolli.

 

 

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

[AAIU theme="true"]

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart

Osta Viagra Køb Viagra online Danmark https://www.studiobehar.it/ciait.html https://cytotec.asso-web.com https://finb4all.badminton.es/valtrex.html https://www.curvapolar.com/diflucan.html https://www.a66.nl/kamnl.html