• pweja

  Peja përqafon vlerat liberale të AKR-së!

  Nën udhëheqjen e koordinatores së AKR-së në Pejë Aferdita Grapci u mbajtë kuvendi zgjedhor i nëndegës “Karagaq”, në monitorim të monitorueses Sevdija Lama. Nga procesi i rregullt zgjedhor me shumicë…

 • suhareka-1

  Vazhdon fuqizimi i AKR-së n...

  Nën udhëheqjen e koordinatorit të AKR-së në Suharekë Mustafë Kadrijaj u mbajtë kuvendi zgjedhor i nëndegës…

 • rahovec

  Vazhdon fuqizimi i AKR-së n...

  Në kuadër të procesit të brendshëm zgjedhor të AKR-së në Rahovec nën udhëheqjen e koordinatorit Osman…

 • vushtrri-1

  Vushtrria vazhdon t’i ...

  Nën udhëheqjen e kordinatorit të degës së AKR-së në Vushtrri Nasuf Aliu, sot, AKR-ja në Vushtrri…

 • lipjani-1

  Lipjani vazhdon t’i ba...

  Nën udhëheqjen e koordinatorit të AKR-së në Lipjan Sabit Pacolli u mbajtë kuvendi zgjedhor i nëndegës…

Të gjitha lajmet

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart