• shtime

  Filloj fuqizimi i AKR-së edhe në Shtime

  Në kuadër të procesit të brendshëm zgjedhor u mbajtë kuvendi zgjedhor i nëndeges së parë(1) në Shtime. Prezent në këtë kuvend ishin 50 delegat dhe Kryetar u zgjodh Fisnik Bunjaku….

 • mitro2

  Pacolli në Mitrovicë: Koso...

  Presidenti i Aleancës Kosova e Re, z.Behgjet Pacolli, sot në prani në qindra qytetarëve dhe përfaqësuesve…

 • qendra-3

  Vazhdon konstituimi i AKR-s...

  Nën udhëheqjen e koordinatorit të AKR-së në Lipjan Sabit Pacolli u mbajt kuvendi zgjedhor i Nëndegës Qendra…

 • pz2

  Vazhdojmë me Prizrenin e vl...

  Nën udhëheqjen e koordinatorit të AKR-së në Prizren Osman Krasniqi u mbajtë kuvendi zgjedhor i nëndegës…

 • pz

  Vazhdon fuqizimi i AKR-së n...

  Nën udhëheqjen e koordinatorit të AKR-së në Prizren Osman Krasniqi u mbajtë kuvendi zgjedhor i nëndegës…

Të gjitha lajmet

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart