• Kuvendi i Kosovës miraton në parim Projektligjin për Azil.

  Para deputetëve të Kuvendit të Kosovës sot prezantova Projektligjin për Azil i sponzoruar nga Ministria e Punëve të Brendshme. Projektligji për Azil është hartuar duke u bazuar në Programin Legjislativ të Qeverisë së Republikës së Kosovës, për vitin 2017, në…

 • “Nulla è impossibile. Come h...

  Momente të bukura në prezantimin e librit tim në italisht, “Nulla è impossibile. Come ho costruito il mio successo”, (Asgjë nuk është…

 • Ministri i Punëve të Jashtme z. B...

  Sot, në Selinë e Shenjtë në Vatikan, takova Sekretarin e Shtetit, Paul Richard Gallagher. Kërkova shtim të kontakteve midis Kosovës dhe Vatikanit,…

 • Zëvendës-ministrja e Jashtme Vuni...

  Prishtinë, 23 janar 2018 – Zëvendës-Ministrja e Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës, Rejhan Vuniqi, ka zhvilluar një drekë pune me…

 • Ministri i Punëve të Brendshme Fl...

  Prishtinë, 18 janar – Ministri i Punëve Brendshme, z. Flamur Sefaj, i shprehu mirënjohje të thellë znj. Hyland për përkrahjen e vazhdueshme…

 • Ministri i Punëve të Jashtme z. B...

  Gjatë vizitës time në Strasburg, kërkova mbështetjen e përfaqësuesve në Parlamentin Evropian për përshpejtimin e pakushtëzuar të liberalizimit të vizave për qytetarët…

 • Ministri i Punëve të Jashtme z. B...

  Sot takova Grupin Punues për anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Evropës. Detyrat dhe përgjegjësitë e tij kanë të bëjnë me përgatitjet…

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

Mashkull Femër

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart